איחור של תשלום במספר ימים

  • איחור תשלום שובר הוצאה לפועל
    דוד | 28/05/2020 14:02

    שלום,

    הייתי אמור לשלם היום(28.5) שובר של הוצאה לפועל ,אך כשהגעתי לסניף הדואר גיליתי שהוא סגור(מספר סניפים היו סגורים למרות שבאתר של הדואר היה כתוב שהם פתוחים).כתוצאה מכך , אוכל לשלם את השובר רק ביום ראשון.

    מה יכולות להיות ההשלכות של איחור בתשלום?

    האם יש השפעה לכך שהיום ערב חג?שה-30 לחודש יוצא ביום שבת?

    • איחור של תשלום במספר ימים
      עו"ד אריאל שוורץ | 31/05/2020 10:37

      שלום רב,

      ככל שלא מדובר בתשלום הראשון של צו התשלומים אלא בתשלום שוטף ניתן לשלם באיחור של מספר ימים (בשים לב כי מדובר בימי חג). לא אמורות להיות לאיחור נקודתי השלכות על המשך ניהול התיק.

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      דרך אבא הלל סילבר 12 (בית ששון חוגי), רמת גן
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com