הודעת צד רביעי

  • הודעה לצד רביעי
    אלמוג | 27/05/2020 15:47

    יש תביעה אזרחית  של תובעת נגד שלושה נתבעים. נתבע מספר 1 הגיש נגדי הודעת צד ג'. מי שאשם וצריך לשאת בפיצוי בתיק לדעתי הוא נתבע מספר 3. האם עליי להגיש נגדו הודעת צד ד' או שאם הוא כבר נתבע אז אין צורך?

    • הודעת צד רביעי
      עו"ד טליה שנברגר | 28/05/2020 19:11

      אלמוג שלום רב,

      הגם שיש פסיקה של בית המשפט שלא צריך להגיש הודעות צד שלישי ורביעי נגד מי שממילא נתבע בתיק ושלבית המשפט יש סמכות לחלק את האחריות בין הנתבעים, הייתי מציעה לך להתייעץ עם עו"ד ולשקול הגשת הודעת צד רביעי בתיק.

      בהצלחה.

      בברכה,

      טליה שנברגר, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5363408; מייל: talyashenberger@gmail.com