הגש בקשה למנות אפוטרופוסים לשני ההורים

  • השתלטות על חשבונות ההורים
    אלי | 22/05/2020 05:48

    שלום רב,
    לאימי מזה עשרות שנים חשבון משותף עם אבי. לאבי מזה עשרות שנים חשבון משותף עם אימי בבנק אחר.
    אימי רישמית אינה צלולה כבר מספר שנים. לפני למעלה משנה אבי נתן לאחותי יפוי כוח בחשבון של אימי ונתן לאחותי גם יפוי כוח בחשבון שלו עצמו. בחודשים הרבים האחרונים חדל גם אבי להיות צלול אך זה עדיין אינו רישמי. אני חי בחששות כבדים שאחותי תרוקן את חשבונותיהם של ההורים כך שלא ישאר לי דבר לירושה. ביקשתי ממנה מזה חצי שנה לתת לי לראות מה נעשה בחשבונות של ההורים אבל היא מסרבת לא במישרין אבל יוצרת סחבת מכוונת. בנוסף אני תקוע בחו"ל בגלל הקורונה. האם עלי להשלים עם כך שאבדו כספי הירושה שלי או שיש עדיין מה לעשות?
    בתודה מראש על תשובתכם.

    • הגש בקשה למנות אפוטרופוסים לשני ההורים
      עו"ד מיקי חשמונאי | 26/05/2020 22:16

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il