גילוי ראיות במסגרת התיק או הפתעת הצד השני בחקירה ?

  • גילוי מסמכים
    עדי | 21/05/2020 04:26

    בתביעת נזיקין תובע הצהיר בתצהיר עדות ראשית שעקב הנזק שנגרם לו הוא סובל רבות, נפגמה ההנאה מחייו, לא מרבה לצאת מהבית וכן הלאה, בידי תמונות והוכחות לכך שהיה במקומות בילוי לאחר קרות הנזק כולל בזמנים שהוא הצהיר שהיה בחופשת מחלה. האם אני צריכה להגיש את הראיות בתצהיר העדות הראשית שלי או גילוי המסמכים או שאפשר להציג אותן לראשונה בחקירה נגדית אחרי תשאול?

    • גילוי ראיות במסגרת התיק או הפתעת הצד השני בחקירה ?
      עו"ד אלי מור | 21/05/2020 20:20

      עדי ערב טוב

      ככל שאתה רוצה שהמסמכים יוגשו לתיק בית המשפט ובית המשפט יוכל להתייחס למסמכים אלה כראיות במסגרת פסק הדין, עליך לגלות את המסמכים בתצהיר גילוי המסמכים ובתצהיר העדות הראשית מטעמך.

      קיימות טקטיקות חקירה והפתעת העד באמצעות ראיות שלא הוצגו בתיק, אך הדבר דורש מיומנות חקירה ולא תוכל להגיש את מרבית הראיות לתיק בית המשפט.

      בהצלחה.

      בברכה,

      אלי מור, עו"ד
      מנהל פורום בתי משפט
      פארק אולימפיה, מוטה גור 9, קומה 4, פ"ת

      טלפון: 03-6959990, מייל: eli@mor-lawyers.co.il