נפלתי בסופר - האם מגיע לי פיצוי כספי?

  • החלקה בסופר
    משה | 20/05/2020 17:20

    החלקתי בסופר על משהו שמנוני , קרם שנשבר שם או מוצר של תנובה

    כתוצאה מכך נחבלתי ביד ובכתף.

    הייתי במיון, עשיתי צילום ולא היה שבר . אך סבלתי מכאבים במשך שבוע ימים ומהגבלה בתנועות היד במיון קיבלתי אנטיביוטיקה במשך שבעה ימים והפניה לפיזיותרפיה.

    לא תיעדתי את ההחלקה בסופר ולא צילמתי

    האם לסופר יש צילום ממצלמות האבטחה והאם אני יכול לדרוש מהם העתק.

    ההחלקה הייתה  מול הקופה הראשית במרחק קצר ממנה ומי שעבדה שם ראתה את הארוע

    מה סיכויי התביעה ומה ייחשב לפיצוי סביר

    תודה

    • נפלתי בסופר - האם מגיע לי פיצוי כספי?
      עו"ד הילה בודיק קוכמן | 20/05/2020 20:07

      משה שלום,

      כדי לזכות בתביעה כנגד הסופר עליך להוכיח שהיה מפגע, אשר גרם לך להחליק ושהבעלים של הסופר נהגו באופן רשלני כאשר לא דאגו לסלק את המפגע.

      אתה יכול לפנות ולבקש את הצילום אבל אם חלף זמן רב, סביר להניח שהצילום נמחק. אם לאחר הנפילה פנית למנהל הסופר לדווח על התאונה או שיש לך עדים לתאונה, זה יסייע לך להוכיח את נסיבות התאונה.

      לעניין גובה הנזק - הפיצוי הוא אינדיבידואלי: האם נותרה לך מגבלה ? האם נעדרת מהעבודה ? האם היו לך הוצאות מיוחדות ? ככול שלא נותרה לך מגבלה גובה הנזק יחושב לפי ראשי הנזק של כאב וסבל, הוצאות שהוצאת (נסיעות, הוצאות רפואיות, עזרת צד ג') והפסדי שכר.

      בהצלחה.

      בברכה,

      הילה בודיק קוכמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני נזיקין

      מנחם בגין 11, רמת גן
      טלפון: 03-6957121 ; טלפון נייד: 050-2735995 ; מייל: Lawoffice.tb@gmail.com