האם אפשר לחייב מאושפז בחתימה על הסדר מותנה?

  • Ooh
    Poll | 19/05/2020 20:34

    אדם מאושפז בפסכטכטרי העו"ד אמר עקב האישפוז שאסור לעשות כלום והכל קפוא
    לאחר כמה ימים שאדם במצב אובדני בין חיים למוות האם אפשר לחייב אותו לחתום על הסדר מותנה במצב נפשי כזה?
    הבן אדם נמצא בהשגחה

    • האם אפשר לחייב מאושפז בחתימה על הסדר מותנה?
      עו"ד אמיר מורשתי | 24/05/2020 17:49

      פונה יקר, ראשית, לא ניתן לחייב איש לחתום על הסדר מותנה ותמיד שמורה לאדם הזכות לנהל משפט ולעמוד על חפותו. שנית ובהנחה ואתה לא מעוניין לנהל משפט, אלא רק לדחות את מועד חתימתך על ההסדר המותנה, עד שתשיג איזון במצבך הנפשי, הרי שראוי שעורך דינך יפנה לתובע האחראי על ההסדר המותנה ויבקש לעכב את החתימה עד להשגת האיזון, שכן במצב שאתה מתאר, ספק אם אתה יכול להצהיר כי אתה מבין את תנאי ההסדר ולהודות הודיית אמת בעובדות שמהוות את העבירה שהיא הבסיס לכל ההסדר. מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      • Ooh
        Poll | 25/05/2020 05:26

        פשוט תותח תודה

        • תודה על הפידבק
          עו"ד אמיר מורשתי | 25/05/2020 09:25

          בברכה,

          אמיר מורשתי, עו"ד
          מנהל פורום פלילי