נקיטת הליך מתאים

  • החלטה על סמך שקר
    אורית | 19/05/2020 19:59

    שלום!

    בדיון עו"ד של גרוש שלי אמר שקר - כאילו אני פיטרתי עו"ד שלי. על סמך שקר הזה בה"ד נתן לי קנס וחייב לקחת עו"ד אחר למטרת העברת זכויות במקרקעין.

    השאלה: מה עדיף - לערער את החלטה בה"ד בקשר קנס וגם שההחלטה לקחת עו"ד לא חוקית (וגם מנהל מקרקעי לא דורש זה). ואחר כך לתבוע לעו"ד עבור כל ההוצאות?

    או - לתבוע לעו"ד על שקר וגם לדרוש כל ההוצאות?

    או - לעשות משהו אחר?

    • נקיטת הליך מתאים
      עו"ד שי בייזר | 20/05/2020 14:58

      שלום רב,

      כדי לייעץ לך איזה הליך לנקוט יש לראות את ההחלטה ולהבין את נסיבות העניין בכללותן.
      לצערי פורום זה אינו מתאים ואינו מיועד לתת כזה ייעוץ.

      אני מציע לך לפנות לעורך דין בעניין.

      מקווה שהייתי לך לעזר,

      שי בייזר, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בתי משפט

      שד' רוטשילד 134, ת"א
      טל': 03-5600602; מייל: shay@beiser-law.co.il