פרסים למקורבים בהגרלות מפעל הפיס

  • מפעל הפיס פרסים למקורבים.
    הרצל | 19/05/2020 18:46

    מספר רב של אזרחים מספרים שמפעל הפיס מחלקים פרסים ללא הגרלה לחברים לעובדי עירייה ועובדים של מס הכנסה ומע"מ, בדרך כלל פרסים של מנוי מפעל הפיס, מכוניות ופרסים של מאות אלפי שקלים. האם יש מקום לתביעה ייצוגית?

    • פרסים למקורבים בהגרלות מפעל הפיס
      עו"ד עמירם טפירו | 01/06/2020 12:08

      הרצל שלום,

      בפנייתך אתה מתאר מסיכות שמועות חמורה. יחד עם זאת, (ומעבר לכך שמדובר בשמועה), הרי שהדבר הנכון הוא להגיש תלונה למוסדות המוסמכים - ע"מ להגיש תביעה ייצוגית בעניין זה יש להוכיח לא רק שאין מדובר בשמועה אלא שנגרם נזק גם למנויי מפעל הפיס כתוצאה מכך (גריעת פרסי הזכייה). לשם כך, יש לבחון את הנתונים בצורה דקדקנית.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      בית אמות משפט, שד' שאול המלך 8, ת"א
      טל': 03-7556999; מייל: amiram@tab-law.co.il