תביעה כנגד עירייה והחברה המתחזקת

  • את מי לתבוע
    שמרית | 19/05/2020 09:38

    אשה נפגעה בגין מפגע בשטח העירייה ובאחריותה. נגרם לה שבר אך לא נותרה לה נכות. היא פנתה לעירייה בדרישת פיצוי והעירייה הפנתה אותה לחברה המתחזקת. המו"מ עם החברה המתחזקת לא צלח וכעת יש להגיש תביעה לבית המשפט.
    האם מספיק לתבוע את העירייה (ואז העירייה תשלח הודעת צד ג' כנגד החברה המתחזקת) או שצריך לתבוע גם את החברה המתחזקת?

    • תביעה כנגד עירייה והחברה המתחזקת
      עו"ד הילה בודיק קוכמן | 20/05/2020 20:31

      שמרית שלום,

      אני ממליצה להגיש תביעה כנגד 2 הנתבעות הרלוונטיות.

      בהצלחה.

      בברכה,

      הילה בודיק קוכמן, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      מנחם בגין 11, רמת גן
      טלפון: 03-6957121 ; טלפון נייד: 050-2735995 ; מייל: Lawoffice.tb@gmail.com