מי קובע הערכת שמאי לבית משפט של פשיטת רגל?

  • מי ממנה את השמאי?
    יעקב משה | 10/05/2020 10:48

    מי ממנה את השמאי להערכת הדירה של החייב ואשתו? האם מנהל התיק? האם הכנ"ר? האם בית המשפט? במקרה שלי הוא מונה ע"י מנהל התיק/הנאמן והוא נתן הערכה בשמיים (שמאי מטעמי ודירות דומות נמכרו בסמיכות למתן השמאות במחיר הנמוך במאות אלפי ש"ח).

    • מי קובע הערכת שמאי לבית משפט של פשיטת רגל?
      עו"ד עומר נירהוד | 14/05/2020 13:49

             זה תלוי במצב - יכול להיות ממונה על ידי בית משפט, או על ידי החייב - תלוי .

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      רחוב הערבה 3, איירפורט סיטי
      טל': 03-3036301 ; מייל: omer@nirhod-law.co.il