ריבית הלוואה שונה ממה שהובטח

  • בירור...על גובה רבית
    אמל | 09/05/2020 23:31

    הי.לקחת לפני כמה שנים הלוואה מבנק הפועלים.100.000 על סך רבית 12 אחוז 60 תשלום....ובגלל שאני לא הייתי בודקת החשבון...חשבתי לעצמי שהם לוקחים רבית 300 לפחות...אחרי שנ
    ה גליתי שהבנק לוקח כל חודש 900 רק רבית.והתשלומים הראשונים לקח 1000
    שח רק רבית ו 1100 תשלום קרן...באתי לברר למה אמרה לי שאני חתמתי על 12 אחוז לשנה ן 72 תשלומים..וזה ממש לא נכון...הבעיה.שלי לא קראתי את החוזה..סמכתי על דבריה.איך אני הוכיח שהבנק הסחיט אותי...

    • ריבית הלוואה שונה ממה שהובטח
      עו"ד אבי זילברפלד | 11/05/2020 21:50

      שלום רב,

      כעיקרון, ההסכם בכתב מביע את ההסכמה של הצדדים. אם כל מה שיש לך נגד ההסכם זה זיכרון שלך - אין לך סיכוי להתמודד. אם יש לך עד להסכם שלו אתה טוען, או אם תמצא מסמך כלשהוא שיכול לסתור את זה (הצעה/ מייל מהבנק וכדו') - יתכן ואפשר יהיה להתמודד.

      בהצלחה !

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", בן גוריון 34, רמת גן
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il