סכסוך שותפים

  • שותף בחברה שמרוקן את נכסיו
    רמי | 07/05/2020 06:18

    אנחנו 2 שותפים בחברה בע"מ מספר שנים,

    לאחרונה ובשל המצב ישנם בעיות גם בעסק וגם בחייו הפרטיים של שותפי ,כתוצאה מגירושין בחייו הפרטים ,שותפי רוצה למכור את נכסיו ,שנינו חתומים בערבות אישית גם בבנקים וגם לספקים.

    איפה אני עומד במצב כזה כאשר לחברה חובות רבים לבנקים ולספקים והעסק בקריסה כאשר לשותף אחד לא נשאר מה לקחת כדי לסגור חובות ,ולשני יש מה לקחת.

    • סכסוך שותפים
      עו"ד משה כאהן | 14/05/2020 14:47

      מוצע שתפנה בדחיפות לעו"ד שעוסק בתחום.

      בברכה,

      משה כאהן

      בברכה,

      משה כאהן, עו"ד
      מנהל פורום דיני חברות

      שד' שאול המלך 35, ת"א
      טל': 03-6914775; מייל: mk@kahn.co.il