האם מתלונן יכול למשוך את תלונתו?

  • מעצר בית
    שלום אהרון | 06/05/2020 19:05

    אני רוצה  לחכיח על עדות שקר לבית משפט  על משהוא ששקר אלי יש כסף  להגיד את אמת מה  אלי לעשות  ?? אם אישתי יכולה למשוח תלונה ואך איפשר למשוח  ?? תענו בדחיפות תודה

    • האם מתלונן יכול למשוך את תלונתו?
      עו"ד אמיר מורשתי | 07/05/2020 12:14

      פונה יקר, העיקרון בהליך הפלילי הוא שמי שמגיש את כתב האישום הוא המדינה והמתלונן למעשה משמש כעד תביעה. בהקשר לעבירות מין ואלימות במשפחה, נקבע במפורש בחוק סדר הדין הפלילי, כי בקשתו של המתלונן שלא להעמיד לדין את בן זוגו לא תהווה סיבה יחידה להחלטה לסגור התיק . מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי