פשיטת רגל

  • חייב בדין שנמצא בפשיטת רגל
    איש אחד | 06/05/2020 09:35

    שלום,

    חייב בדין שנמצא בהקפאת הליכים עקב פשיטת רגל.

    פסק הדין הוא בגין עילה שהייתה זמן רב לאחר מתן צו ההקפאה.

    החייב גם מנהל עסקים, נוסע לחופשות ומחזיק משרד יוקרתי.

    לגבי חיובו בדין הוא טוען שאם ישלם זה העדפת נושים.

    לי זו נראית טענה אינפנטילית כח אם הוא הולך וקונה עפרון אז גם זה יכול להחשב העדפת נושים.

    הרי צו  הקפאת ההליכים נועד לאפשר לפושט הדגל להתארגן ו"להתחיל מחדש" ולא להתחמק מהתחייבויות רגילות במהלך השוטף של חייו.

    מי צודק?

    • פשיטת רגל
      עו"ד הילה בודיק קוכמן | 06/05/2020 16:14

      שלום, יש להפנות את השאלה לפורום פשיטת רגל.

      בברכה,

      הילה בודיק קוכמן, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      מנחם בגין 11, רמת גן
      טלפון: 03-6957121 ; טלפון נייד: 050-2735995 ; מייל: Lawoffice.tb@gmail.com