השאלה מתאימה לפורום בתי משפט

  • הגשת עטירת בג"ץ
    אריק | 03/05/2020 18:14

    שלום,

    אני רוצה לדעת מהו העלויות וההוצאות המירביות של הגשת עטירת בג"ץ:

    - למעט אגרת בית משפט שזה 2000 ש" לערך

    - בכמה יכול להסתכם שכר טירחה של עו"ד ( מעבר לשכר טירחה מינימלי  של בערך 10,000 ש"ח שנקבע ע"י לשכת עורכי דין)

    - בכמה יכולות להסתכם הוצאות משפט שעוטר יחוייב לשלם במידה ועטירתו תידחה

    אם בנוסף לשלושת מרכיבים אלו ישנם מרכיבי הוצאות ו/או עלויות נוספים אודה על כל פיסת מידה

    בברכה

    אריק

    • השאלה מתאימה לפורום בתי משפט
      ליאור חאיק, עו"ד | 06/05/2020 13:16

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com