מצטרף גם לשאלה

  • בעיה בתיבת דואר "וואלה" לכלל המשתמשים
    יעל | 30/04/2020 16:40

    שלום,

     רציתי להתיעץ בשמי ובשם הרבה משתמשים שלהם תיבת דוא"ל באתר וואלה.

    כבר מעל שבוע שלא ניתן להיכנס לתיבה עם הסיסמא ומופיעה הודעה שיתכן והחשבון נפרץ.

     תחילה לא הבנתי חשבתי אולי שיגיתי בסיסמא אבל לא. יש לי עוד תיבת מייל שלהם וגם שם חסום. גם לחברתי יש בעיה. ובסוף התברר שזו בעיה לכולם.

     בחיפוש טלפון של וואלה בגוגל, הגעתי לדף שלהם ויש המון תגובות של מתלוננים ואין יחס לאף אחד הם לא חזרו כששלחו מייל אישי לתמיכה. הם לא עונים לטלפון הם לא הסבירו בתקשורת או בכניסה לתיבה שהאתר בבעיה ובקיצור התעלמות מוחלטת.

     מההודעות היה ניתן להסיק כי יש כאלו שרומים לתבוע!! יש אנשים שהעסק שלהם תלוי בתיבה בימים אלו בפרט.

     יש מורות שלא יכולות לקבל או לשלוח חומר לתמידים

     יש אנשים שיש בתיבה חומר רפואי .

    אחד ביקש שנתלונן בתקשורת ובסוף עשו כתבה ב-ynet ואין שום התייחסות.

    גם בפייסבוק אין יחס מטעמם.מה ניתן לעשות??

    כרגע גם הורידו את הדף עם הטלפון והתגובות של גולשים. כדי שלא נתאגד לתביעה.

    ולא עונים בפייסבוק.

     כידוע כניסה לאתרים כרוכה ברישום עם מייל ולשם נשלח קוד.

    לא ברור עם התיבה נפרצה ומה עלה בגורל החומר שבתוכה. לכל אחד יש דבר אחר חשוב בתיבה.

    • מצטרף גם לשאלה
      יעקב | 01/05/2020 09:04

      מצטרף גם לשאלה.
      בנוסף ל ynet פורסמה גם בישראל היום ידיעה בנושא.
      https://www.israelhayom.co.il/article/755549

      יעל, האם יש איזשהו מקום ברשת או אתר בו אפשר לקבל מידע בנושא או להרשם כנפגע ?
      מישהו פנה לתקשורת (התוכנית יהיה בסדר בגל"צ) ?

      • ליעקב
        יעל | 01/05/2020 12:47

        היי יעקב,

         זה שיא החוצפה מצידם.

         צריך אכשהו לפנות לתקשורת!!! אני אפילו פתחתי תיבה חדשה באתר אחר ופניתי משם אליהם במייל ואין מענה.

         אם יש לך את היכולת, תפנה בפייסבוק לכל מיני כתבים ערוץ 12 , 13.

        יש גם אתר וואלה בפיסבוק שכתב לי לפנות לתמיכה.והתעלם מהשאלה שלי.

        חשוב לי לדעת מה הסיבה לתקלה!!

        לדעתי הייתה פריצה.

         מקווה שאין לך שם חשבונות בנק, פנסיה..אשראי..

        • אתר וואלה
          עו"ד סימונה גולדמן מימון | 03/05/2020 13:42

          שלום רב,

          ממליצה להתייעץ בפורום צרכנות.

          בהצלחה!

          בברכה,

          סימונה מימון, עו"ד
          מנהלת פורום דיני נזיקין

          יצחק בן צבי 10, באר שבע
          טלפון: 08-9109910 ; מייל: simona@sgm-law.co.il