דמי מדור

  • נישואים שניים
    נטלי | 26/04/2020 13:09

    שלום..רציתי לשאול...
    אני נשואה בפעם השנייה (יש לי תאומות מנישואים קודמים ) . לבעלי היום אין ילדים משלו .
    הגרוש שלי גם התחתן בפעם השנייה ולאשתו שני ילדים מנישואים קודמים . אין להם ילדים משותפים .
    אני ובעלי רוצים לקנות בית גדול יותר...
    הגרוש שמע זאת מהילדים והתחיל לשלוח הודעות שבכוונתו לפגוע בדמי המזונות שאני מקבלת ממנו בגלל שיש לי בעל שעובד.

    אציין שבהסכם חתמנו על מזונות בסך 4000 שקל.
    האם זה נכון ?
    האם יכול לפגוע במזונות ?
    האם במקביל אני יכולה "לאיים " ולהגיד שגם לו יש אשה עובדת ולבקש העלאה במזונות ?
    בבקשה ..
    נא ייעוצך..
    אני ממש בלחץ.
    תודה

    • דמי מדור
      עו"ד לימור מסר | 30/04/2020 16:40

      שלום נטלי,

      בכדי להשיב על שאלתך, חסרים נתונים מהותיים, האם נפסקו דמי מדור בהסכם?  שכן דמי מדור לעיתים כפופים להמצאת חוזה שכירות / משכנתא שמשולמת בפועל. העובדה כי נישאת, לפי פסיקת בתי המשפט יכולה להוות עילה להפחת המדור, שכן בעלך הנוכחי אמור לשאת בחלק מן התשלום.

      עו"ד משפחה צריך לקרוא את ההסכם ולשמוע את הנסיבות ובהתאם לכך ליתן את דעתו המקצועית

      בברכה,

      עו"ד לימור מסר
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דרך אבא הלל 12, רמת גן
      טל': 03-6139056 ; מייל: limormeser@hotmail.com