"בן זוגי בולש אחרי, אני מרגישה חסרת אונים"

  • חיה
    חיה | 23/04/2020 18:40

    בן הזוג שלי מבצע מעקבים נסתרים אחרי 24/7 בשימוש בכל הטכנולוגיות הקיימות (כמובן שהוא מכחיש) וחוצה גבול נוסף קשה יותר שאני מעדיפה לא לפרט כרגע.

     הבעיה היא שאני חסרת אונים מול התמודדות איתו.
    הוא חצה קו אדום שברור לי שהוא יהיה מסוגל לחצות הלאה לשלב הבא.

    אני מדברת על מעשים פליליים לגמרי. קיימת בעיה מבחינתי להוכיח פלילית את הפגיעות שהוא מבצע בי כי הוא מתוחכם. בינתיים אני אכולה מבפנים, מלאת כעס בעיקר על כך שהכנסתי אותו לחיי ושאני נותנת לכך להמשיך לקרות ולא מסוגלת לסלק אותו.

    אני רוצה לדעת האם עורך דין יכול לסייע לי.

    איך מוצאים עורך דין מתאים? הסביבה הקרובה שלי לא רוצה להיות מעורבת וגם אני חוששת שהוא יפגע בהם. יש לי בעיה לנהל שיחות טלפוניות/להתנייד בגלל שהוא עוקב אחריי ואני צריכה להיות מאוד זהירה. אודה לעצה בנושא.

    • "בן זוגי בולש אחרי, אני מרגישה חסרת אונים"
      עו"ד רוית טוב-לי | 24/04/2020 20:25

      חיה, שלום,

      אני מצטערת לשמוע על מצבך הקשה. באמת ככה אי אפשר לחיות.

      אני ממליצה לך לפנות בדחיפות לפגישת ייעוץ אצל עו"ד המתמחה בדיני משפחה.

      הוא יקבל ממך את כל הפרטים, בחיסיון מלא, ינתח יחד איתך את צרכייך, ויידע להמליץ לך האם המזור הוא בהגשת בקשה לצו למניעת הטרדה מאיימת, תלונה למשטרה, תביעה בעילת פגיעה בפרטיות, מכתב התראה, או כל אפיק אחר.

      עורך דין טוב גם יידע להפנות אותך לאיש מקצוע שינקה את ביתך ממכשירי האזנה.

      אל תחכי ואל תשלימי עם המצב. אלו אינם חיים ואם לא תעשי מעשה, זה רק יחמיר ועלול להסתיים חלילה באסון.

      בהצלחה רבה,

      רוית

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il