ביטול חופשה בתקופת הקורונה: מציעים לי טיסה חלופית ללא החזר כספי

  • ביטול טיסה, קורונה
    נעם | 20/04/2020 00:27

    שלום,

    רכשתי כרטיסי טיסה באתר האינטרנט של גורגיאן אירוויס ביום 18/1/20 ב 15/4/20 קבלתי דואל ביטול לטיסה, רוצה כסף בחזרה, מציעים להחליף טיסה על בסיס מקום פנוי מוגבל עד סוף שנת 2020.

    מלון הזמנתי בנפרד, במלון ענו שמקפיאים ואני טוכל לקבל את האירוח שהזמנתי באותו מחיר, אך מכיון שהזמנתי מלון (בטעות) ללא אפשרות ביטול, אין כסף בחזרה.

    תודה רבה
    נעם

    • ביטול חופשה בתקופת הקורונה: מציעים לי טיסה חלופית ללא החזר כספי
      עו"ד סימונה גולדמן מימון | 20/04/2020 23:34

      שלום רב,

      קודם כל, אני מציעה לקרוא באתר של חברת התעופה ושל המלון את תקנון ומדיניות ביטול העסקה באותה החברה.

      במקרה של ביטול טיסה על ידי חברת התעופה עקב נגיף הקורונה.

      האם החברה מיוזמתה בטלה את הטיסות? אן אתם ביטלתם את הטיסה? מאחר ומדובר בכוח עליון, חברת התעופה פטורה מתשלום פיצוי אבל מחויבת להשיב לכם את כספכם, או לאפשר לכם לבחור כרטיסים לטיסה חלופית - לפי בחירתכם.

      לגבי המלון, האם המלון פתוח וניתן להתארח, אם לא והמלון נסגר, הייתי עומדת על החזר כספי.

      בהצלחה!

      בברכה,

      סימונה מימון, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      יצחק בן צבי 10, באר שבע
      טלפון: 08-9109910 ; מייל: simona@sgm-law.co.il