תשלומי מזונות ומדור בימי הקורונה

  • הליך גירושין- שאלה לגבי מיסוי
    גולן | 18/04/2020 22:13

    שלום רב : הרצוני לדעת לגבי תשלומי מיסוי מים וחשמל הבליך גירושין כאשר הבעל לא גר בבית והאישה מתגוררת בו כרגע השימוש אך ורק של האישה והילדה עד למכתב זה באי ידיעה שילמתי חצי מהסכומים וכיום רוצה לדעת אם יש חקיקה או פסקי דין אשר אומרים אחרת במצב שלי .

    כיום אני גר בשכירות מרוויח משכורת 4000 וגם עלי חל תשלומי מיסוי במקום השכירות מה עלי

    לעשות אשמח לתגובה .

    ב. כרגע ישנה החלטה זמנית על תשלום מזונות של 1100 שח ולפי המצב כיום עקב הקורונה לא עובד וגם לא הוכנס לי כסף מגורם אחר מה עלי לעשות לגבי המזונות אם אין לי הכנסה .

    בברכה .

    • תשלומי מזונות ומדור בימי הקורונה
      עו"ד אלי מור | 19/04/2020 09:53

      גולן שלום רב

      אני מציע שתפנה את השאלה שלך בפורום דיני משפחה שהוא מתאים יותר לשאלתך.

      בהצלחה.

      בברכה,

      אלי מור, עו"ד
      מנהל פורום בתי משפט
      פארק אולימפיה, מוטה גור 9, קומה 4, פ"ת

      טלפון: 03-6959990, מייל: eli@mor-lawyers.co.il