הגרוש לא משלם מזונות

  • מזונות
    אנה | 16/04/2020 19:51

    שלום,
    גרוש שלי לא שילם לי החודש מזונות. התשלום היה אמור להיות לפני כשבוע. כשנשאל אמר שאין לו כסף (הוא עצמאי) וזהו.
    הילדים מתחילת ההסגר רק אצלי והוא לא לקח אותם.
    הוא גם בדר"כ כמעט ולא לוקח אותם.
    מה ניתן לעשות, לאור המצב, בעניין?

    • הגרוש לא משלם מזונות
      עו"ד מיקי חשמונאי | 21/04/2020 13:26

      אנה שלום,

      אם תשלום המזונות נקבע בהסכם גירושין או בפס"ד והגרוש אינו מקיים את הוראותיו, תוכלי לפתוח נגדו תיק הוצאה לפועל, כדי לגבות את החוב.

      כדי לברר האם ניתן לפתוח כבר את התיק בהוצל"פ ולבצע הליכי גביה בהקדם.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il