עשיית שימוש בפרוטוקול מדיון בדלתיים סגורות

  • צללית איסור פרסום בהחלטה
    יעקב | 15/04/2020 20:50

    אני מגיש ערער נגד פלוני על סגירת תיק , אלמונית שיש נגדה צו למניעת הטרדה שיש בה צללית איסור פרסום מסרה הודעת SMS כוזבת לשופט שדן בעניינו של פלוני , האם בערער למשטרה בעניינו של הפלוני, מותר לצרף את ההחלטה לערער

    • עשיית שימוש בפרוטוקול מדיון בדלתיים סגורות
      עו"ד אמיר מורשתי | 22/04/2020 11:54

      יעקב יקר, הכלל הוא שכל פרוטוקול מדיון בדלתיים סגורות / דיון שנאסר פרסומו הרי שנאסר לעשות בו שימוש אלא בקשר להליך בו הוא ניתן אלא אם בית משפט התיר לך לעשות כן. דרך המלך היא פשוט להגיש בקשה לבית משפט שנתן את הצו האוסר פרסום הדיון בכדי שיתאפשר לך לעשות שימוש באותו פרוטוקול לצורך הגשת הערר. מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      • בקשת הבהרה
        יעקב | 23/04/2020 13:43

        קודם כל תודה לך על תשובתך ואם צורף לתלונה במשטרה על שיבוש מהלכי משפט, והדחה לעדות שקר האם גם זה אסור, וזה הוגש בתום לב למשטרה מה ניתן לעשות האם ניתן להגיש בקשה בדיעבד