עיקול מטלטלין

  • עיקול אופניים לצורך התניידות
    דני | 13/04/2020 14:19

    שלום, אני משלם כל חודש 500 שקלים להוצל"פ. אני רוצה לקנות אופניים חשמליים בכ-2000 שקלים לצורך התניידות לעבודה. האם הנושים יוכלו לעקל לי את האופניים?

    • עיקול מטלטלין
      עו"ד אריאל שוורץ | 26/04/2020 17:26

      שלום רב,

      עקרונית נושים יכולים לנסות לפעול בדרך של עיקול מטלטלין ובמסגרת זו לפעול לעיקול האופניים החשמלויות. בפועל וכשאלה סטטיסטית לא מקובל לפעול לעקול של פריט זה ובאופן כללי מגמת ההוצל"פ אינה לעקל רכוש יותר.  להערכתי אין מניעה שתרכוש את האופניים החשמליות וחלילה יעוקלו בהמשך תוכל לפעול לקבלתם חזרה ככלי תחבורה הדרוש לך לצורך התניידות לעבודה.

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      דרך אבא הלל סילבר 12 (בית ששון חוגי), רמת גן
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com