תשלום פיצויים ופנסיה כחלק מתשלומי פשיטת רגל?

  • פנסיה ופיצויים
    סיום הליך | 13/04/2020 09:37

    בתאריך 19/7/17 קיבלתי פסק דין בעיניין פשר,לשלם 16800 שח,ב28 תשלומים.שילמתי את כל התשלומים נכון להיום לפי כל הקבלות ששילמתי.יש לציין שהחישוב שלי כולל את הפצויים והפנסיה שמיסתכמים ב4200 שח.פניתי לכונס לקבל הפטר,ונאמר לי שהפיצויים והפנסיה לא כלולים,וזה סכום שמועבר לקופה.השאלה שלי האם מותר לו לקחת את הסכום אחרי שניתן פסק דין?או חלק ממנה? והאם העורך דין שטיפל בתיק ממשיך לייצג אותי גם אחרי הפסק דין?אשמח לקבל תשובה.

    • תשלום פיצויים ופנסיה כחלק מתשלומי פשיטת רגל?
      עו"ד עומר נירהוד | 14/04/2020 13:52

        שלום,

      ראשית ברכותיי על השלמת התהליך.

      בפנסיה יש מרכיבים מוגנים (תגמולים) ורכיבים לא מוגנים (פיצויים).

      הפיצויים שייך לקופת הכינוס, התגמולים לא. תתעקשי שהתגמולים יהיו על חשבון התשלומים.

      חג שמח

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      רחוב הערבה 3, איירפורט סיטי
      טל': 03-3036301 ; מייל: omer@nirhod-law.co.il

    • יצוג על ידי עורך דין בפשיטת רגל
      עו"ד עומר נירהוד | 14/04/2020 13:55

         לשאלה אם עורך הדין עדיין מייצג אותך - זה תלוי בהסכם שכר הטרחה איתו. אצלי במשרד זה עד קבלת הפטר - כלומר במצבך את עדיין תחת שירות, בדרך כלל זה ככה, אבל צריך לראות מה כתוב בהסכם שכר הטרחה

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      רחוב הערבה 3, איירפורט סיטי
      טל': 03-3036301 ; מייל: omer@nirhod-law.co.il