מענק ילדים בזמן קורונה

  • מענק לילדים בזמן הקורונה
    רחל | 09/04/2020 17:14

    שלום
    מענק לילדים בזמן הקורונה שביבי נותן לכל ילד 500 שקלים האם הכונס יכול לגעת בזה או שזה הולך לקצבת ילדים שמקבלים. תודה

    • מענק ילדים בזמן קורונה
      עו"ד עומר נירהוד | 14/04/2020 13:50

      זו שאלה מעניינת.

      אני חושב שמאחר וזה מענק שנועד לצרכי הילדים אי אפשר לגעת בזה. רק יש לשים לב שמספר חשבון הבנק המעודכן הוא הנכון, ולא של הכונס - אם מעודכן המספר של הכונס יש לפנות לשינוי, ואם זה הועבר כבר לקופת הכינוס, לפנות לנאמן להחזר הכסף או לקיזוז מתשלומים

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      רחוב הערבה 3, איירפורט סיטי
      טל': 03-3036301 ; מייל: omer@nirhod-law.co.il