שימוש בכרטיס אשראי בעת הליך פשיטת רגל

  • הסרת הגבלה על כ.אשראי במהלך תכנית פרעון
    דוד | 05/04/2020 09:20

    שלום רב

    כידוע ישנן ספקי שירות חיוניים שלא עובדים דרך הוראת קבע בנקאית.

    אני מתבסס על מידע שהתקבל מהכונס הרשמי באתר כל זכות (בקשה להסרת הגבלות אשראי לאחר 50% ביצוע תכנית פרעון)

    https://www.kolzchut.org.il/he/%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%96%D7%AA_%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%98%D7%AA_%D7%A8%D7%92%D7%9C

    האם ניתן לבקש ולקבל כרטיס אשראי עם מסגרת נניח 500 ש"ח לצרכי הוראות קבע בלבד?

    • שימוש בכרטיס אשראי בעת הליך פשיטת רגל
      עו"ד עומר נירהוד | 07/04/2020 17:34

        קודם כל, אני מבין מהדף ששלחת אותי אליו שאתה נכנסת להליך לפני 15.9.19, כלומר לפי הפקודה - ההליך הישן.

      לא ברור לי מה כוונתך - לחייב בהליך אסור לעשות שימוש בכרטיס אשראי. מאחר וזו הוראה שמעוגנת בפקודה עצמה אין חריגה ממנה.

      כרטיס חיוב - ניתן. כרטיס אשראי, לא.

      כל החברות מאפשרות תשלום בהוראת קבע. הוראת קבע ניתן.

      חג שמח

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      רחוב הערבה 3, איירפורט סיטי
      טל': 03-3036301 ; מייל: omer@nirhod-law.co.il