רשלנות רפואית לאחר טיפול שורש

  • טיפול שורש
    דנה | 01/04/2020 15:07

    עברתי לאחרונה טיפול שורש . לאחר הטיפול סבלתי מכאבים גדולים. מסתבר שרופא השיניים לא שייף את השן עד הסוף. והיא התנגשה עם השן המקבילה מהלסת העליונה. הנקישות גרמו לסדקים ולכאבי תופת! בסופו של דבר עקרתי את השן. האם אני יכולה לתבוע את הרופא?

    • רשלנות רפואית לאחר טיפול שורש
      עו"ד מיכל סטרוגו | 04/04/2020 22:12

      דנה שלום,

      כמו במקרים רבים אחרים, בהם מטופל סבור כי נגרם לו נזק עקב טיפול רשלני, לא רק בתחום רפואת השיניים, על מנת להשיב על השאלה אם ניתן לתבוע את הרופא בגין רשלנות רפואית, יש לבחון את המקרה בצורה מעמיקה.

      לצורך כך, חשוב לפנות לעורך דין העוסק בתחום הרשלנות הרפואית אשר ישמע את פרטי המקרה מפיך ויאסוף את כל הרשומה הרפואית מהרופא, לרבות צילומי שיניים שבוצעו, ורק לאחר התייעצות עם רופא מומחה, יוכל ליתן לך תשובה, האם הנזק שנגרם לך, דהיינו הסבל שעברת ועקירת השן, הינו עקב טיפול רשלני של הרופא שביצע את טיפול השורש.

      אם תשובת המומחה תהיה חיובית, אזי ניתן יהיה להמשיך בהליך של הגשת תביעה נגד הרופא.

      מאחלת לך בריאות שלמה,

      בברכה,

      מיכל סטרוגו, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      אריאל שרון 4 (קומה 8) מגדל השחר, גבעתיים
      טלפון: 054-2200008 ; מייל: michalstrugo@mfs-law.com