סימן מסחר רשום על שם של אפליקציה

  • סימני מסחר
    יונתן | 23/03/2020 14:05

    שלום רב

    בחרתי שם לאפליקציה.

    כיצד אפשר לבדוק אם אפשר להשתמש בשם בישראל?

    תודה רבה

    גלעד

    • סימן מסחר רשום על שם של אפליקציה

      הי יונתן וגלעד

      ימים לא רגילים עוברים על כולנו בתקופת משבר הקורונה.

      יפה שאתה ממשיך להתעניין ולהרחיב את הידע שנוגע לאפליקציה שפתחת.לנושא הקניין הרוחני יש הרבה תחומים ולעיתים הם חופפים , ברם כל הגנה היא על דבר אחר.

      על האפליקציה שפתחת כדאי לך לדאוג להגן עליה בזכויות יוצרים.

      על השם שתבחר לאפליקציה יש להגן בסימן מסחר.כמובן שכדאי שיהיה קשר בין השם שייבחר לאפליקציה עצמה.

      על מנת לברר אם קיים בארץ סימן מסחר רשום בשם זהה לשם שבחרת לאפליקציה שפתחת , יש לערוך חיפוש אצל רשם סמני המסחר.

      יחד עם זאת, יש גם סמני מסחר שאינם רשומים והם סמני מסחר המוכרים היטב, שגם הם חוסים תחת ההגנה של סימן מסחר.

      על מנת לקבל תשובה על השם הספציפי שאתה בחרת אני ממליצה לך לפנות לייעוץ פרטני אצל עו"ד המתמחה בתחום קניין רוחני.

       בברכה, אורלי ספיר סחייק, עו"ד מנהלת פורום זכויות יוצרים. מעלה השיחרור 15, חיפה טלפון:04-8528528 , מייל: orlylaw@zahav.net.il

      הם

      בברכה,

      אורלי ספיר סחייק, עו"ד
      מנהלת פורום זכויות יוצרים.
      מעלה השיחרור 15, חיפה
      טלפון:04-8528528 , מייל: orlylaw@zahav.net.il