עיכוב במתן החלטה

  • מחוייבות התובע לבדוק מיוזמתו מתן החלטה במקרה הבא
    נירית | 14/03/2020 22:40

    אני התובעת בתיק נזיקין בבית משפט השלום, ביקשתי לקבל הארכת זמן שתאפשר לי למצוא עו"ד חדש שייצג אותי, היות שנשארתי ללא ייצוג.
    השופט קבע שהתיק יובא לעיונו בעוד 5 ימים, חרף זאת בבוקרו של היום השביעי השופט עדיין לא הוציא החלטה.

    השאלה היא:
    האם בנסיבות אני מחוייבת לבדוק מיוזמתי כל יום/יומיים מתן החלטה? או שגם אם לא אזום בדיקה כזו בשבוע (או שבועיים הקרובים) זה בסדר ולא ניתן יהיה להפעיל עליי סנקציות בגין כך?

    מה המחוייבות שלי בנסיבות?

    תודה רבה

    • עיכוב במתן החלטה
      עו"ד גיל קראוס | 15/03/2020 15:47

      צהריים טובים,

      יכולים להיות עיכובים במתן החלטות שונות.

      עלייך להמשיך ולבדוק האם ניתנה החלטה ומהי.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il