שאלה בדיני ראיות- בהליך האזרחי

  • שאלה בדיני ראיות- בהליך האזרחי
    law digger | 23/02/2020 11:01

    נניח שאני נכנס לחנות וזוכה ליחס משפיל ומבזה מצוות החנות, ואיך שיצאתי מהחנות כתבתי עם דף ועט את מהלך העניינים שזה עתה קרה, כדי שתהיה לי עדות לדבר, במקרה שאחליט לתבוע אותם.

    האם מה שכתבתי יכול לשמש ראיה/חיזוק לראיה או משהו כזה?

    זכור לי שלמדתי את העניין בדיני ראיות, אבל הדבר פרח מזכרוני (ואבדה לי המחברת..).
    אם זכרוני אינו מטעה אותי, פסק הדין המנחה בעניין מספר על אישה שעברה תאונה קלה באוטובוס, וכעבור מספר דקות כשהגיע לעבודה סיפרה את אשר התרחש לחברה מהעבודה, והדבר שימש כראיה (שם לא היה תיעוד בכתב, אבל כמדומני שגם הכתב תופס).

    איך קוראים לראייה מעין זו? אשמח מאוד לקבל הפנייה לפסיקה רלוונטית וכיו"ב.