השתתפות של התובע בדיון

  • השתתפות בדיון
    אבי | 11/02/2020 21:50

    שלום רב, האם תובע שנפגע בעבודתו, יכול להשתתף בדיונים של חקירת העדים והמומחים בדיונים שמיעת ראיות בביהמ"ש? תודה

    • השתתפות של התובע בדיון
      עו"ד גיל קראוס | 13/02/2020 15:28

      צהריים טובים,

      אני מבין מהשאלה שאתה התובע בתיק, אז בוודאי שאתה יכול להשתתף בדיון ההוכחות ובכל דיון אחר בתיק.

      בהערת אגב, באופן כללי, גם אם לא היית צד לתיק אתה יכול להיות נוכח בדיון, כל עוד לא מדובר בדיון בדלתיים סגורות.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il