ערעור על פסק דין

  • שאלה
    תאונת דרכים ברכב שלי | 05/02/2020 23:32

    הי
    לפני שש חודשים בן דודי שנסע ברכב שלי עשה תאונת דרכים הוא היה נוסע בנתיב ימין ובמהלך הנסיעה התגלה לו שיש רכב שנעצר בשולי הכביש ובמקום שאסור לעצור בו
    גלגל אחורי של הרכב היה בכביש בין דודי היה קרוב מאוד עליו ובגלל זה הגלגל של רכבי ניגש בגלגל הרכב הנמצא בשול וגרם להפיכת רכבי כמה פעמים ו נגרם לרכבי נזק גדול ורכב שלהם לא כל כך
    הבעיה בפסק  דין השופטת אמרה שבין דודי הוא האשם המוחלט וצריך לשלם את הנזק לרכב גם לעורך הדין ואגרת בית המשפט
    האם זה הגיוני שהוא האשם המוחלט ולא על שניהם?
    ולמרות שבן דודי הוא הנהג התביעה נעשתה בשמי?
    וגם הפיצויים נעשו על שמי למה ?
    האם אני יכולה לערער על החלטת בית המשפט?

    • ערעור על פסק דין
      עו"ד עדי רחמים | 13/02/2020 12:54

      שלום.

      על מנת לענות על שאלותיך נדרש לבחון את פסק הדין בעניינך והקביעות שנפסקו בו, כך גם באיזה הליך ניתן פסק הדין ומועד הערעור עליו

      המלצתי לפנות לייעוץ משפטי פרטני אצל עו"ד המעורה בתחום מוקדם ככל הניתן על מנת שפסק הדין לא יהפוך לחלוט.

      בהצלחה.

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום תאונות דרכים

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com