הכנסה ממשלח יד בתקנון קרן הפנסיה

  • האם הכנסה משכירות היא הכנסה ממשלח יד
    מיכל | 02/02/2020 15:08

    בתקנון מבטחים החדשה משנת 2005, רשום לגבי נכה המקבל קצבת נכות , שכלל שיש לו הכנסה נוספת ממשלח יד אז....שאלתי היא האם הכנסה משכר דירה מהווה הכנסה ממשלח יד?
    תודה

    • הכנסה ממשלח יד בתקנון קרן הפנסיה
      עו"ד גיל קראוס | 06/02/2020 15:46

      צהריים טובים,

      כל עוד לא מדובר בעיסוק בהשכרת דירות אלא בהכנסה של שכירות רגילה, אז לא מדובר בהכנסה ממשלח יד.

      הכנסה ממשלח יד הכוונה היא להכנסה מעבודה או עיסוק קבוע.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il