הליכים מקדמיים

  • פרטים נוספים מול בקשה לגילוי מסמכים
    מוטי | 27/01/2020 03:04

    היי,

    מתי עדיף להשתמש בבקשה למתן פרטים נוספים במקום בקשה לגילוי מסמכים או בקשה לענות לשאלון?

    הרי את הפרטים הנוספים אני יכול לקבל ע"י בקשה לגלוי מסמכים ובקשה להשיב לשאלון.

    מה היתרונות של בקשה למתן פרטים נוספים?
    האם יש משהו שניתן לקבל ע"י בקשה למתן פרטים נוספים ולא ע"י גילוי מסמכים או מענה לשאלון?

    תודה

    • הליכים מקדמיים
      עו"ד טליה שנברגר | 30/01/2020 15:18

      מוטי שלום רב,

      הליכי גילוי מסמכים דורשים תשומת לב ואסטרטגיה וכמובן שבכל תיק האסטרטגיה משתנה. אתה צריך לסמן לעצמך את המטרות שאתה רוצה להשיג במסגרת שלב הגילוי ולבחון האם הדרך הנכונה להשיג את המטרה היא באמצעות שאלון, דרישה לגילוי מסמך ספציפי, בקשה להודות בעובדה או בקשה למתן פרטים נוספים. הכל תלוי במטרה שאתה רוצה להשיג ובמידע שאתה רוצה להשיג.

      כדי לנתח את האסטרטגיה הנכונה במקרה שלך רצוי שעו"ד מומחה בתחום ישקול את היתרונות והחסרונות בקשר לכל מסמך / עובדה שאתם רוצים להשיג / לאמת.

      בהצלחה

      בברכה,

      טליה שנברגר, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5363408; מייל: talya@sba-law.co.il