האם ניתן לזרז את הטיפול בסיוע משפטי?

  • היי בקשר לחובות
    אושרת | 31/12/2019 11:27

    שלום לכם היתי בסיוע משפטי ברחוב תל חי בנתניה אצל עורכת דין היא אמרה שאנכנו אני ובעלי צריכים לחכות שבוע וחצי שיעשו לנו חוק שיקומי הבראה כלכלית והיתי רוצה שזה לא יקח הרבה זמן יש לנו התראה של הוצאה לפועל של מימון ישיר זה חשוב לטפל בזה תוכלו לעזור לנו בזה תודה אני מנתניה

    • האם ניתן לזרז את הטיפול בסיוע משפטי?
      עו"ד נילי רובינוב | 13/01/2020 19:37

      שלום וברכה, ככל ואין באפשרותכם לפנות לקבלת ייעוץ משפטי בתשלום עליכם לפנות ללשכת הסיוע המשפטי ולהמתין עד שהם יאשרו לכם את הסיוע המשפטי (במידה ואתם עומדים בקריטריונים). התשובה מהלשכה לסיוע משפטי לוקחת זמן ואין דרך לזרז את התהליך. במידה והעניין דחוף לכם, אתם יכולים לפנות לקבלת ייעוץ וייצוג משפטי בתשלום אצל עו"ד שמומחה בתחום.

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטת רגל והוצאה לפועל

      מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com