אי קבלת טיפול רפואי

  • אי קבלת טיפול רפואי
    יוסי | 23/12/2019 19:49

    בילדות עברתי כל מיני חבלות ספורט שונות בעצמות הפנים, יש לי בצד ימין זיגומה שקועה(עצם המפרק הרקתי, עצמות הארובה הצידית והתחתונה) מה שנקרא שקיעת קומפלקס זיגומה בשפה הרפואית.
    בצד שמאל יש לי לסת עליונה שקועה פנימה, מתחיל מהחיבור בארובה תחתונה לכל האורך עד מתחת ללחי שמאל.

    שני אזורים אלו גורמים לי לאסימטריה כללית בפנים ובמיוחד בארובות העיניים, האישונים לא במקומם, לבלט עין בשניהם וכפל ראייה במבטים למעלה ולמטה. הדבר מפריע לי תפקודית, אסתטית, נפשית. האם ניתן לגשת לבית משפט לענייני עבודה ולתבוע שבית חולים יחוייב לטפל בי גם אם הוא החליט שלא? מה עושים?