תשלום לארגוני יוצרים/מבצעים

  • זכיות יוצרים בשמיעת מוסיקה בעסק
    מוטי | 09/12/2019 18:06

    שלום רב

    אנחנו רוצים להשמיע מזיקת רקע בעסק מכון קוסמטיקה פניתי לפדרציה דרשו ממני 1800 ש"ח פניתי לאקו"ם דרשו כ1100 ש"ח לא המשכתי לפנות .שניהם לשנה

    שאלתי את שני המקומות האלה מה מכסה אותי כבעל עסק שאני לא מפר את חוק היוצרים אמרו שאני צריך לשלם על שניהם ושאלתי מה יקרה עם גוף שלישי רביעי ידרוש ממני אחרת אני מפר את החוק.

    אני שואל למי אני צריך לשלם בכדי לא להפר את חוק היוצרים,נאמר לי ע"י אחד מהם שאני הפנה להגבלים העסקיים לקבל תשובה

    מבקש את עזרתכם תודה מוטי

    • תשלום לארגוני יוצרים/מבצעים
      עו"ד אפי אהרונוב | 15/12/2019 19:42

      שלום רב,

      הרישיון שניתן לך על ידי כל אחד מהארגונים שציינת הוא "רשיון שמיכה"  - כלומר נותן לך זכות לעשות שימוש ברפרטואר היצירות של כל אחד מהם אך לא ביצירות שלא כלולות ברפרטואר.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      בצלאל 1, בית יעקב, רמת גן
      טל':03-5057171; מייל: info@ea-law.co.il