מענה

  • תלונות שווא במשטרה בסיס לתביעה
    איתן | 02/12/2019 11:05

    כיצד ניתן להשיג את הוכחת הפניה של מתלונן למשטרה, כדי להגיש תביעת לשון הרע? מדובר במתלונן סדרתי, במצעות העקרון של חובת דיווח לחשש אלימות בסביבת המגורים. ההבדל בין כל התלונות עד כה, שהיו שקריות אבל על בסיס דווח, שבמקרה ספציפי זה, המשטרה טוענת שיש בידה הקלטה, והתלונה היתה עם נמענים ישירים, כלומר יש כוונה ליעד התלונה יש כוונה להזיק אישית,  ו לא שמעוב בכלליות. וישאפשרות להוכיח פניה שקרית, כי ההקלטה לא אמיתית, יש לטענת המשטרה הקלטה של המתלונן ממה שקראתי, עליה התבססו,   אלו2המרכיבים לבסיס הוכחת לשון הרע ודיבה איךךךך ניתן לקבל את המידע לגבי המתלונניםבכתבמהמשטרהישחיסיוןן על מדווחיאלימות ?ואיך לדרוש את ההקלטה בשקריתשהמשטרה טוענת שיש בידה באותה פניה ספציפית. אם הבנתי נכון יש את 2המרכיבים להוכחת המקרה לתביעה. היעד, והכוונה להזיק. כיצד ניתן להתקדם מכאן מול המשטרה?תודהי

    • מענה
      עו"ד אורי שורר | 02/12/2019 21:36

      איתן שלום,

      פנייתך מתאימה לפורום פלילי היות שהיא מתייחסת להתנהלות מול המשטרה.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il