האם בדיקה ביציאה מחנות מהווה לשון הרע?

  • גניבה בסופר
    ינון | 01/12/2019 16:57

    שלום,

    מאבטח בסופרמרקט עצר את אבא שלי בחשד לגניבה (התבלבל כשאבא שלי הכניס את הטלפון הנייד לכיס), ביקש רשות לבדוק אותו ואחרי שלא מצא דבר התנצל.אבא שלי ביקש להזמין משטרה והם סירבו. אבא שלי נשאר מאוד מאוד פגוע שחשדו בו כגנב. האם יש עילה לתביעה?

    • האם בדיקה ביציאה מחנות מהווה לשון הרע?
      עו"ד אורי שורר | 02/12/2019 21:30

      ינון שלום,

      צר לי על הסיטואציה שאביך נקלע אליה.

      עיכובו של אביך מול לקוחות הסופר וחיפוש עליו היוצר מצג כאילו אבא שלך נטל משהו מהסופר ללא רשות עלול להוות לשון הרע. המאבטח היה יכול לבקש מאביך להתלוות אליו לחדר צדדי ולא להשפילו בפני באי הסופר.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il