תאונת קורקינט - האם ניתן לתבוע את העירייה?

  • תאונת קורקינט
    אביעד | 25/11/2019 18:31

    נסעתי בקורקינט חשמלי על הכביש לפי החוק ובמהלך הנסיעה הגלגל הקדמי נתקע בפתח ביוב בולט וכתוצאה מכך נפלתי ונפצעתי. האם אני יכולה לתבוע את העירייה למרות שאי אפשר להגיד שמדובר בפתח ביוב שבלט בצורה חריגה במיוחד. אבל אני נתקעתי בו! אשמח לדעת מה מנהל הפורום חושב זה יעזור לי

    • תאונת קורקינט - האם ניתן לתבוע את העירייה?
      עו"ד ערן אלזם | 02/12/2019 13:59

      אביעד שלום,

      באופן כללי - ניתן להגיש תביעה כנגד הרשות המקומית / הגורם האחראי על תחזוקת הכביש רק במצב דברים בו היה מפגע אשר הוביל לפגיעתך.

      כדי להעניק לך תשובה פרטנית, יש לראות את תמונת המפגע.

      אוכל להציע לך לצרף בהודעת תשובה תמונה כקובץ או לפנות לקבלת ייעוץ פרטני מעו"ד המעורה בתחום.

      בהצלחה!

      בברכה,

      ערן אלזם, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      מגדל ב.ס.ר 3, רח' כנרת 5, בני ברק
      טל': 03-5230007; מייל: elzamlaw@gmail.com