תרגום מאמרים מחו"ל

  • תרגום מאמרים ממשלתיים
    ענבל | 12/11/2019 15:42

    האם ניתן לתרגם ולהשתמש במאמרים ממשלתיים מחו"ל לצורך עבודה סמינריונית בארץ?

    • תרגום מאמרים מחו"ל
      עו"ד אפי אהרונוב | 12/11/2019 18:08

      שלום רב,

      יש לבחון את העניין ביחס לכל מאמר (ומדינה רלוונטית). באם מדובר במאמרים שמפורסמים במאגר כלשהו אז יתכן ויש הסדרה של השימוש בהם בכללי המאגר. ציטוט הוגן, מידתי ומבוקר - לרוב מותר. בכל מקרה הכלל הנכון כמעט תמיד הוא שאם יש ספק  - אז אין ספק ורצוי להימנע עד לעריכת בירור פרטני.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      בצלאל 1, בית יעקב, רמת גן
      טל':03-5057171; מייל: info@ea-law.co.il