האם לפנות למשטרה אם גרושתי ביטלה את הביטוח?

  • הונאה של חברת האשראי
    אמיר | 27/10/2019 12:25

    שלום לכולם
    גרושתי העתידית החליטה על דעת עצמה להפסיק את התשלומים לחברה שמבטחת את הרכב.
    על מנת לעצור את החיובים היא פנתה לחברת האשראי והתכחשה לעסקה, זאת כמובן לאחר שהיא בעצמה השתמשה בביטוח הן כשהיינו כמשפחה והן לבד.
    אני רוצה להגיש תלונה במשטרה אך אשמח לשמוע מה דעתכם,  האם המשטרה מתייחסת למקרים כאלו או שסוגרת אותם כפי שהיא נוטה לעשות.

    מבדיקה בגוגל הבנתי שהיא עברה על חוק כרטיסי האשראי סעיף 10. הבנתי שמדובר בעבירה פלילית.

    אשמח לשמוע כיצד אני יכול לפעול והאם יש טעם בכלל בפנייה למשטרה.
    תודה מראש לעונים ושבוע טוב

    • האם לפנות למשטרה אם גרושתי ביטלה את הביטוח?

      שלום,

      אין שום טעם בפניה למשטרה - זו מחלוקת כספית ביניכם.

      בברכה,

      גדעון קוסטא, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      בית סילבר קומה 5,
      רחוב אבא הלל 7, רמת גן
      טל': 052-4802244 ; מייל: costagidi@gmail.com