כמה זמן עובר מסיום החקירה עד להגשת כתב אישום?

  • תוך כמה זמן בערך מוגש כתב אישום לאחר שעבר החומר לת
    עדי | 02/10/2019 12:53

    יש לי נסיעה עתידית לחו"ל (בעוד 3 חודשים)
     הנסיעה למשך חודשיים. קיבלתי עכשיו מכתב מהמשטרה שהתיק הועבר לעיון התביעות. ורציתי להערך בהתאם מבחינת התוכניות, קניית כרטיסים וכאלה. וכן לדעת בערך בכמה זמן מדובר עד שיזמנו אותי.

    • כמה זמן עובר מסיום החקירה עד להגשת כתב אישום?

      לעדי שלום,

      הדבר תלוי בתיק וביחידת התביעות הרלוונטית. המשך בתכניותך וסע לחו"ל. אם אתה רוצה להיות ממש זהיר, שלח מכתב לתביעות ותודיע להם שלא תהיה בארץ מתאריך עד תאריך.

      בברכה,

      גדעון קוסטא, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      בית סילבר קומה 5,
      רחוב אבא הלל 7, רמת גן
      טל': 052-4802244 ; מייל: costagidi@gmail.com