שאלת ניגוד עינינים

  • אתיקה
    שימרית | 18/08/2019 09:59

    לקוח שלי מטפל בעניין העברת זכויות בדירה אצל עורך דין שהוא גם בעלה של אשתו העורכת דין המטפלת מטעם הסיוע המשפטי בתיק הגירושין שלו כמייצגת את אשתו של הלקוח שלי. (הם בעלי אןתו משרד)

    האם קיים כאן ניגוד אינטרסים ועלי לבקש מהעורכת דין לפסול את עצמה מייצוג. עוד אציין שהם עובדים באותו משרד על שמם. עוד אציין כי תתכן גם הגשת תביעת פירוק שיתוף בעתיד על ידי האישה למרות שהדירה תהא רק על שם הבעל (הלקוח שלי).

    • שאלת ניגוד עינינים
      עו"ד מייק יורק | 21/08/2019 21:00

      שמרית

      מתנצל, איני מצליח להבין את התרחיש, האם ביכולתך לפרט או להסביר אחרת?

      בברכה,

      מייק יורק, עו"ד
      מנהל פורום אתיקה מקצועית

      נירים 3, בית קנדה, אגף B, קומה 2, תל אביב
      טל': 03-9445065 ; מייל: etika@advocate.cc