תביעה עקב תאונת דררכים

  • 1. תביעת נזיקין בגין ת. דרכים.
    2. זיוף חתימתי | 11/08/2019 15:42

    שמי שולה
    עברתי ת.דרכים קשה בשנת 2010.
    כרגע אני עם 100% נכות.
    1. חתימתי זוייפה ע"י בעלי, לא פתחתי תיק אצל העו"ד כדי שייצג אותי, לא הצהרתי כי בעלי מסייע לי, או מיטיב בתביעה המדוברת, לא חתמתי על הסכמי שכ"ט.
    וההוכחה לכך כי בתאריך המדובר, הייתי מאושפזת בבה"ח, ללא יכולת תזוזה, שהיתי במיטה בלבד.
    2. בעלי הופיע פתאום כתובע מס' 2,
    3. ב- 4/10 בגישור מול ח. הבטוח, המגשר. המליץ על סכומים בגישור ועל זה חתמתי, התקבלה תשובה מח. הבטוח כ- 3 חודשים אחרי כן.
    א. על סכום נמוך מהמלצת המגשר.
    ב. בעלי הופיע כתובע במסמכים סרבתי לחתום על מסמכים אלו, היות והוא דרש שאפקיד את המיליונים לחן משותף.
    ג. כשהמשכתי לסרב לחתום. העו"ד שאמור לייצג אותי התקשר וזימן אותי למשרדו ב- 5/4 בשנה אחרי ניסה לשכנע אותי לחתום להוסיף מכתב מפורט מטעמו
    כי לא אתבע אותו וכו'... וכו'.
    ד. עו"ד שאמור לייצג אותי, זייף את חתימת על הסכמה מול הבטוח והסכמה שבעלי מופיע כתובע מס' 2.
    ה. מסמכים אלו הוגשו לבית המשפט וניתן תוקף של פסק דין כשלא חתמתי כלל על שום מסמך.
    ו. קיבלתי המלצה לפטרו, היות והוא לא מייצג אותי ולא דואג לאינטרסים שלי, אלא של בעלי ויש כאן ניגוד אינטרסים.
    פניתי למספר משרדי עורכי דין ונאמר לי שהם לא מטפלים בנושא זה.
    ברור לי שזה נושא סבוך, אך אני דבקה בדרכי והיא להוציא את האמת לאור.

    • תביעה עקב תאונת דררכים
      עו"ד תומר ששון | 11/08/2019 19:13

      בנסיבות המתוארות על ידך עליך לבחון תביעה כנגד העו"ד. עצם העובדה כי הסכום הסופי אינו תואם את המלצת המגשר אין בה לכשעצמה בעיה או רשלנות, אלא  טענתך בלבד כי  הפשרה אינה על דעתך, בסופו של יום יש לבחון גם את סבירות הסכום הסופי אל מול הנכות והנזק שנגרם, והאם הסכום שנחתם עשוי היה לשקף פסק דין סופי בעניינך.

      בברכה,

      תומר ששון, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      שלומציון המלכה 18, ירושלים
      טל': 050-7947421; מייל: tomer3630@walla.com