איך לעצור פגישת מהו"ת בנושא תיק שמתנהל?

  • תביעה ומפגש מהות כשהתיק פתוח
    דנה | 22/07/2019 19:59

    האב ביקש זמני שהות העוס קיבלה סמכויות וקבעה את ההסדרים שמתקיימים אך השופטת לא נתנה להם תוקף משפטי.
    כעת אני נדרשת להגיע למפגש מהות כשהכותרת שלו היא זמני שהות אבל התיק עדיין פתוח.
    למי אני פונה על מנת לבלום הליך כזה שלא נעשה בהתאם לסדרי דין?

    • איך לעצור פגישת מהו"ת בנושא תיק שמתנהל?
      עו"ד רוית טוב-לי | 27/07/2019 23:59

      דנה, שלום,

      לא הבנתי על איזו כותרת מדובר, שכן הליך יישוב סכסוך כולל הזמנה לפגישת יח"ס ללא פירוט במה מדובר.

      עם זאת, אם מתקיימים הליכים, באמת מיותר להגיע לפגישת יח"ס. עלייך להגיש במסגרת התיק החדש בקשה לסגירת הליך וביטול פגישה, מהטעם שמתקיימים הליכים משפטיים פעילים, ואין תוחלת לניסיון ליישוב הסכסוך.

      כמובן שאם תפני לעורך דין טוב עם החומר, תוכלי לקבל תשובה יותר מושכלת ומדוייקת.

      בהצלחה,

      רוית

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il