האם ניתן להגן על התכתבות בקבוצת וואטסאפ סגורה?

  • הגנה על תכתובת פנימית בקבוצת ווצאפ סגורה
    ירון | 04/06/2019 23:35

    כיצד יכול להגן על תכתובות בקבוצה סגורה בפני העברה לגורמים מחוץ לה?

    • האם ניתן להגן על התכתבות בקבוצת וואטסאפ סגורה?
      עו"ד אורי שורר | 05/06/2019 15:50

      ירון שלום,

      פנייתך אינה קשורה לפורום לשון הרע.

      כל עוד לא מדובר בפגיעה בפרטיות, או בהתכתבויות שעלולות להוות לשון הרע, על פניו כל משתתף יכול לצלם את מסך ההתכתבויות ולהעביר לאחר. גם אם ניתן היה לחייב בחוזה את המשתתפים שלא יעשו שימוש בהתכתבויות הפנימיות, אם ייעשה שימוש הדבר יהווה הפרת חוזה ולא יבטל את השימוש בפועל שנעשה.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il