נפלתי באוטובוס בדרך חזרה מהעבודה ונפצעתי קשות, את מי עליי לתבוע?

  • תאונת דרכים בחזרה מהעבודה
    נועה | 02/05/2019 15:27

    לפני 3 ימים חזרתי באוטובוס מהעבודה, כבר עמדתי לרדת בתחנה הקרובה ועקב בלימה של הנהג מתחתי חזק את הכתף..כשירדתי לא הרגשתי כאב, אך כעבור מספר שעות היה לי קשה להניע את היד והופיעו כאבים חזקים. היום אני בכלל לא מסוגלת להזיז את היד שלי וכבר 3 ימים לא הייתי בעבודה (עבודת פיזית). ממה שאמרו לי זה נחשב תאונת עבודה והמעסיק אמור למלא טפסים...מה לעשות בנוגע לעניין שזה קרה באוטובוס? לפנות לחברה שמפעילה את הקו? להגיש תלונה? או שזה בכלל נחשב תאונת דרכים?

    • נפלתי באוטובוס בדרך חזרה מהעבודה ונפצעתי קשות, את מי עליי לתבוע?
      עו"ד תומר ששון | 03/05/2019 14:25

      נועה שלום,

      נסיבות התאונה אכן מהוות תאונת דרכים, ובמקרה הנדון מדובר גם בתאונת עבודה וגם בתאונת דרכים.

      במישור של תאונת הדרכים יש לפנות לחברה המבטחת את האוטובוס, בכל מקרה הייתי ממליץ לך להסתייע בעו"ד העוסק בתחום תאונות הדרכים שכן אין מדובר בעניין של מה בכך, לצורך מיצוי זכויותייך .

      במישור של תאונת העבודה- ניתן לפנות לביטוח לאומי בתביעה להכרה בתאונה כתאונת עבודה ותשלום דמי פגיעה ככל ונעדרת מעבודתך, בליווי הטפסים המתאימים.

      אשמח לעמוד לרשותך בשאלות נוספות.

      בברכה,

      תומר ששון, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      שלומציון המלכה 18, ירושלים
      טל': 050-7947421; מייל: tomer3630@walla.com