מתי נכון להגיש תביעה ייצוגית?

  • תביעה נגד האתר BOOKING
    BOOKING | 01/05/2019 09:46

    שלום רב !

    הזמנו 7 חדרים דרך אתר BOOKING לחופשה בסיני 4 חודשים לפני מועד החופשה .

    כ-10 ימים לפני מועד החופשה . קיבלנו במייל הודעה מBOOKING שההזמנות שלנו מבוטלות עקב בעיית  תשלום  (אין מספיק מסגרת אשראי בכרטיסים ) לאחר בדיקה מול חברת האשראי לא היתה כל בקשה של המלון לחייב ויש אשראי מספיק לחיוב בכל הכרטיסים .

    כל החמישה כרטיסי אשראי קיבלו את אותה הודעה .

    התכתבנו ודיברנו עם BOOKING והם לא נתנו לנו מענה .  החופשה בוטלה .

    יש לי את כל המסמכים הדרושים .

    אני מעוניינת לתבוע בשם כל כולם. האם אפשרי לעשות תביעה ייצוגית או שיותר נכון לתבוע בתביעות קטנות ?

    תודה

    • מתי נכון להגיש תביעה ייצוגית?
      עו"ד עמירם טפירו | 16/05/2019 17:11

        שלום,

      צר לי על המתואר בפנייתכם. בכל מקרה, המנגנון הנכון הוא הגשת תביעה בגין המקרה הנקודתי שלכם בביהמ"ש לתביעות קטנות. איני רואה, שיטה או התנהגות המראים כי מדובר בתופעה רחבה המצדיקה הגשת תביעה ייצוגית בגינה.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      בית אמות משפט, שד' שאול המלך 8, ת"א
      טל': 03-7556999; מייל: amiram@tab-law.co.il