האם הגבלת כרטיס אשראי חלה על כרטיס מזומן/ דביט?

  • כרטיס חיוב תיק איחוד
    אביב | 21/04/2019 19:06

    שלום, אני באיחוד תיקים ותשלום מתבצע מחדי חודש.
    ישנה הגבלה על כרטיס חיוב.
    בשל ההגבלה הזו לא ניתן להשתמש בכרטיס אשראי כמובן.
    חב' האשראי של הבנק מסרבת להנפיק לי מסרבת להנפיק לי כרטיס לחיוב מיידי ללא אשראי. האם ההגבלה היא גם לגבי כרטיסים אלו שפועלים רק ע"פ יתרה בחשבון?

    • האם הגבלת כרטיס אשראי חלה על כרטיס מזומן/ דביט?
      עו"ד נילי רובינוב | 24/04/2019 18:18

      אני שמחה לשמוע שאתה עומד בצו התשלומים החודשי שנקבע לך במסגרת תיק האיחוד.

      ככלל, הטלת הגבלה על כרטיס חיוב חלה גם על כרטיס מסוג דביט / מזומן, אולם ככל ויש בעניינך נסיבות אחרות, ניתן לשקול הגשת בקשה לרשם ההוצאה לפועל בבקשה לביטול ההגבלה.

      אני ממליצה לך לפנות בעניין זה לעורך דין הבקיא בתחום.

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטת רגל והוצאה לפועל

      רחוב קרן קיימת לישראל 25, ראשון לציון
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com